Gyvenimas Gerėja Su Sūriais

Gyvenimas gerėja su sūriais

Sūrių rūšys

Mūsų asortimentas
Ožkų pieno sūris

Jaunas nebrandintas ožkų pieno sūris

Gaminamas iš vakarinio ir rytinio melžimo ožkų nepasterizuoto pieno, beveik nespaudžiamas, todėl pasižymi ypač švelniu, naturaliu skoniu. Šis sūris tirpsta burnoje, gali būti valgomas vienas, taip pat puikiai tinka įvairias daržovių salotas pagardinti. Šviežias ožkų sūris mažai kaloringas (nuo 168 Kkal 100 gr), jame yra dvigubai daugiau vitaminų A ir B, nei karvės pieno sūryje, jis turtingesnis kalciu, fosforu ir kitais mikroelementais, dėl didelio kiekio pieno bakterijų turi antibakterini poveikį žmogaus organizmui.

Karves - ozku pieno suris

Karvės-ožkų pieno sūris

Gaminamas iš karvės-ožkų nepasterizuoto pieno lygiomis dalimis. Sūris brandinamas nuo trijų savaičių iki mėnesio. Jo skonis turi karvės pieno švelnumą, o ožkų pienas priduoda pikantiškumo. Tinka ir kaip desertas, ir vakare prie vyno taurės.

Suris su cesnaku

Karvės pieno sūris su česnakais

Gaminamas iš nenugriebto šviežio nepasterizuoto karvės pieno. Gamybos proceso metu įmaišomi česnakų milteliai, vėliau sūris pasūdomas. Jis yra aštresnio skonio, tinka ir prie vyno, ir prie alaus, skanus ir visiškai jaunas, ir pabrandintas. Gaminame 5-7cm storio 20-25cm skersmens ratilo formos (svoris nuo 1,5 iki 2 kg).

Suris su provanso zolelemis

Karvės pieno jaunas sūris su provanso žolelėmis

Šis šviežias, sodraus skonio, nenugriebto nepasterizuoto karvės pieno sūris praturtintas provanso mišinio žolelėmis ( rozmarinas, čiobrelis, levanda, raudonėlis ir dašis) labai tinka prie balto lengvo vyno. . Gaminame šį sūrį 5-7cm storio 20-25cm skersmens ratilo formos (svoris nuo 1,5 iki 2 kg).

Karvės pieno brandintas sūris

Karvės pieno brandintas sūris

Gaminamas iš nenugriebto nepasterizuoto karvės pieno. Tai pusminkštis aštraus skonio ir kvapo sūris su storesne luobele. Jis skirtas sūrių gurmanams – kaip desertas, arba prie sunkesnio raudono vyno ar brendžio taurės. Gaminame jį 5-7cm storio 20-25cm skersmens ratilo formos (svoris nuo 1,5 iki 2 kg).

Brandintas ožkų pieno sūris

Brandintas ožkų pieno sūris

Gaminamas iš vakarinio ir rytinio melžimo nepasterizuoto ožkų pieno, naudojant gamyboje tik fermentą, sūris pasūdomas ir laikomas šaldytuve, kuriame nustatyta speciali temperatūra ne mažiau mėnesio. Jau po kelių savaičių šis sūris pasidengia plona luobele, įgauną pikantišką skonį ir aromatą.

Karves pieno svezias suris

Karvės pieno šviežias nebrandintas sūris

Gaminamas iš nenugriebto šviežio nepasterizuoto karvės pieno, naudojant tik fermentą. Sūris įtrinamas druska tik gamybos proceso pabaigoje, todėl „prisigeria“ jos tik tiek, kiek jam reikia. Tai švelnaus pieniško skonio tamprus sūris, gaminame jį 5-7cm storio 20-25cm skersmens ratilo formos (svoris nuo 1,5 iki 2 kg). Tai visiškai gyvas ir naturalus produktas, kaip ir brandinti sūriai turi daug kalcio, tačiau kaloringumas jo žymiai mažesnis.

Suris su grakiniais riesutais

Karvės pieno jaunas sūris su graikiniais riešutais

Gaminamas iš vakarinio ir rytinio melžimo ožkų nepasterizuoto pieno, beveik nespaudžiamas, todėl pasižymi ypač švelniu, naturaliu skoniu. Šis sūris tirpsta burnoje, gali būti valgomas vienas, taip pat puikiai tinka įvairias daržovių salotas pagardinti. Šviežias ožkų sūris mažai kaloringas (nuo 168 Kkal 100 gr), jame yra dvigubai daugiau vitaminų A ir B, nei karvės pieno sūryje, jis turtingesnis kalciu, fosforu ir kitais mikroelementais, dėl didelio kiekio pieno bakterijų turi antibakterini poveikį žmogaus organizmui.

Suris su dziovintomis spangulemis

Karvės pieno jaunas sūris su džiovintomis spanguolėmis

Sūris gaminamas iš šviežio nepasterizuoto ir nenugriebto karvės pieno. Tai tikrai desertinis sūris, dėka uogu jo skonis saldokas, labai švelnus. . Gaminamas 5-7cm storio 20-25cm skersmens ratilo formos (svoris nuo 1,5 iki 2 kg).

Riccota suris

Rikota sūrelis

Labai minkštas ir švelnus sūrelis, gaminamas iš išrūgų. Jo saldokas natūralus skonis – nei druskos, nei jokių kitų priedų nededame. Rikota yra neriebi – karvės pieno rikota apie 8%, ožkų pieno 16-20%. Nors primena varškės kremą, jos rūgštingumas žymiai mažesnis .90% rikotos baltymų yra pieno proteinai (albuminai), kurie labai lengvai įsisavinami ir turi aukštesnę maistinę vertę, nei paprasta varškė. 100gr. rikotos yra 25% suaugusio žmogaus paros kalcio normos, o dėl subalansuoto riebumo šis kalcis puikiai įsisavina. Rikota tinka ir pusryčiams, ir salotų gamybai, ji gardi su įvairiais priedais ir gaminant pukius desertus. Mes gaminame rikotos kremą ir sausesnę varškės kietumo rikotą, fasuojame ją į indelius po 200 gr.

Parduotuvė testuojama - užsakymai laikinai vykdomi telefonu +370 603 46442